zakelijk engels leren in arnhem

Zakelijk Engels leren en verbeteren? Met klanten, leveranciers Engels spreken, presentaties geven in het Engels lastig?  of gewoon meer zelfverzekerd willen voelen wanneer je in Engels spreekt?

Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik ben een docent uit Amerika en Engels is mijn moedertaal. Ik bied Engelse bijles aan beginnende en gevorderde studenten. Elke les plan ik op maat om goed bij uw situatie aan te sluiten. Heeft u een specifiek doel, zoals uw zakelijk Engels te verbeteren, dan kan ik u hier prima bij helpen.

Lessen zijn mogelijk in groepsverband of als privéles en vinden plaats in huiselijke sfeer in Arnhem.  Privélessen zijn mogelijk vanaf 36 euro per lesuur op Middachtensingel 77 in Arnhem.  Vraag voor een offerte als u lessen op locatie zoekt.  

Privélessen, of cursus op maat:

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek (30 minuten) spreken we af wat u nodig heeft om uw Engels te verbeteren.  Voor de meeste mensen betekent dit dat we lezen, luisteren, woordenschat, spreken, schrijven en grammatica aanpakken.  Veel studenten kiezen ook voor een grammatica oefenboek dat gericht is op gebruik.  In iedere geval wordt alles voor u aangepast.  Meestal kan ik u al goed helpen met één uur les per week.  Vaker of langer is altijd een optie; minder vaak is soms mogelijk maar niet aan te raden. 

Goed om te weten…
Het liefste betaalt u vooraf de wekelijkse lessen van één uur waarmee u reserveert een vast afspraak tijd.
–  15 lessen á 36 euro’s per lesuur = 540 euro’s (incl. de mogelijkheid om 1x te overslaan en later inhalen.)
–  35 lessen á 36 euro’s per lesuur = 1.260 euro’s (incl. de mogelijkheid om 3x te overslaan en later inhalen.)
–  Wilt u liever een paar losse lessen voordat u 15 lessen vooraf betaalt? Of meer/minder lessen afspreken?  Neem dan contact met mij op.

Achteraf betalen kan ook op het uurtarief van 37 euro’s per les uur.  Dan krijgt u aan het einde van de maand een factuur voor de lessen.  

Flexibiliteit.   Bij voorkeur spreken we een vaste moment af op maandag t/m donderdag tijdens de schooldag.  De data bespreken we vooraf, dus ik hou ook rekening met uw planning.  Mocht u in korte tijd verhinderd zijn dan betaalt u het afspraak nog wel, maar het is bespreekbaar om eventueel de afspraak binnen het week te verschuiven (mits ik plek heb).  Daarbuiten is het afzegtermijn 14 dagen, behalve bij ziektes of in verband met de Covid-19 maatregelen.

Tijden en prijzen van conversatie groepslessen:

In verband met social-distancing zijn de groepslessen tijdelijk op stop gezet.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op

Bel of WhatsApp: 06 81 14 50 10 , of vul onderstaand formulier in: