Bent u een student, en vindt u het moeilijk om de gewenste cijfers te halen bij uw middelbare school, hogeschool, of universiteit? Zoekt u iemand die uw vragen rustig kan beantwoorden, of iets nog een keer wil uitleggen?

Daar kan ik u ook mee helpen! Door mijn achtergrond als onderwijzeres ben ik goed voorbereid om u de nodige steun te geven om al uw huiswerk goed te doen. Verder kan ik u ook extra oefeningen geven indien het gewenst is.

Lessen vinden plaats in huiselijke sfeer in Arnhem.  Privélessen kosten 36,50 euro per lesuur, groepslessen 14 euro per lesuur.

Vanaf september begint het bijles voor tieners van 13-15 jaar, op  woensdag (of donderdag??) avonden van 19.00-20.30.  Er mogen max 4 tieners in het groep komen,  en we richten ons aandacht naar wat hun moeilijk vinden.  De volgende komen zeker aan bod:
  – studievaardigheden leren (plannen, dagelijks oefenen, enz.)
  – leesteksten oefenen
  – leren schrijven in Engels, en dat op steeds hoger niveau brengen.
  – kletsen in Engels (bijvoorbeeld over ons week, school, vrienden, of hobbies)
  – luisteropdrachten oefenen
  – woordenlijsten voor school in de gaten houden
  – grammatica bespreken (elke week 20-30 minuten), lesprijs is inclusief grammatica boek voor referentie en extra oefening.
Data wordt

Proeflezen, bijvoorbeeld uw scriptie nakijken
Ook kan ik feedback op uw scriptie of thesis geven.  U stuurt mij dan een MS Word document en ik maak suggesties op verbeteringen met het wijziging bijhouden functie.  Daarnaast geef ik wat algemeen tips voor hoe je in de toekomst je grootste fouten kan vermijden.  Aan te raden is dat u 1-2 onderdelen vroeg laten corrigeren, van mijn verbetersuggesties leren en de rest van het schrijfstuk zo goed mogelijk schrijven en dan pas het gehele text laten controleren.   (LET OP:  uw werk moet af zijn en in het beste Engels dat het u lukt.  Ik ga niet uw huiswerk voor u doen!)   Het prijs voor proeflezen is 36,50 euro + btw (44,17 euro incl.).

Interesse? Neem vrijblijvend contact op

Bel of WhatsApp: 06 81 14 50 10 , of vul onderstaand formulier in: