zakelijk engels leren in arnhem
studiebegeleiding Engels in Arnhem

Zoekt u extra uitleg, of hulp om een hogere niveau te bereiken? Met studiebegeleiding Engels bent aan het goede adres!

Door mijn achtergrond als onderwijzeres ben ik goed voorbereid om u de nodige steun te geven.   Ik kan bijvoorbeeld helpen bij het organiseren van een studieplan.  Of extra oefeningen geven om uw niveau omhoog te brengen.   Ook kan ik grammatica met helderheid uitleggen en eventueel extra oefeningen geven.  Daarnaast kunnen we spreken, luisteren, lezen en schrijven oefenen totdat u meer zeker van voelt.

Lessen vinden plaats in huiselijke sfeer in Arnhem.  Privélessen kosten 36 euro per lesuur, groepslessen 14 euro per lesuur.

 

Examen voorbereiding

Tijdens Examen voorbereiding gaan we kijken naar wat U kan verwachten op het Eindexamen en doelgericht oefenen.  We leren verschillende tips om de toets makkelijker te maken.  Daarnaast gaan we examens oefen om te kijken wat u kunt verwachten, en leren zoveel goede antwoorden mogelijk opgeven binnen de tijdslimiet.

Studiebegeleiding Engels voor tieners

Bij voldoende interesse, sta ik open om een conversatie les voor tieners op te starten.  Tijdens deze les van 1,5 uur kunnen we ongeveer 45 minuten besteden aan grammatica en 45 minuten besteden aan conversatie. 

Proeflezen, of uw scriptie nakijken

Ook kan ik via studiebegeleiding Engels feedback op uw scriptie of thesis geven.  U stuurt mij dan een MS Word document en ik maak suggesties op verbeteringen met het wijziging bijhouden functie.  Daarnaast geef ik wat algemeen tips voor hoe je in de toekomst je grootste fouten kan vermijden.  Aan te raden is dat u 1-2 onderdelen vroeg laten corrigeren, van mijn verbetersuggesties leren en de rest van het schrijfstuk zo goed mogelijk schrijven en dan pas het gehele text laten controleren.   

LET OP:  uw werk moet af zijn en in het beste Engels dat het u lukt.  Ik ga niet uw huiswerk voor u doen!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op

Bel of WhatsApp: 06 81 14 50 10 , of vul onderstaand formulier in: