Bent u een student, en vindt u het moeilijk om de gewenste cijfers te halen bij uw middelbare school, hogeschool, of universiteit? Zoekt u iemand die uw vragen rustig kan beantwoorden, of iets nog een keer wil uitleggen?

Daar kan ik u ook mee helpen! Door mijn achtergrond als onderwijzeres ben ik goed voorbereid om u de nodige steun te geven om al uw huiswerk goed te doen. Verder kan ik u ook extra oefeningen geven indien het gewenst is.

Lessen vinden plaats in huiselijke sfeer in Arnhem.  Privélessen kosten 35 euro per lesuur.

Ook kan ik uw scriptie of thesis doornemen een feedback geven voor verbetering.  U stuurt mij dan een MS Word document en ik maak suggesties op verbeteringen met het wijziging bijhouden functie.  Daarnaast geef ik wat algemeen tips voor hoe je in de toekomst je grootste fouten kan vermijden.  Aan te raden is dat u 1-2 onderdelen vroeg laten corrigeren, van mijn verbetersuggesties leren en de rest van het schrijfstuk zo goed mogelijk schrijven en dan pas het gehele text laten controleren.   (LET OP:  uw werk moet af zijn en in het beste Engels dat het u lukt.  Ik ga niet uw huiswerk voor u doen!)  Proeflezen kost 42,35 euro per uur (incl. btw).   Mocht u deze hulp als les willen vragen, kost het dan 35 euro per uur (btw-vrijgesteld) mits u bij mij langskomt bereid om uw text te bespreken en tussen de lessen steeds verbeteren.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op

Bel of WhatsApp: 06 81 14 50 10 , of vul onderstaand formulier in: