Engels leren kinderen in Arnhem

Vind uw kind het leuk om een Engels te leren, en vindt jij het belangrijk dat hij/zij Engels leert?  

Ik ben gespecialiseerd in Engels leren voor kinderen!  Ik ben een onderwijzeres uit Amerika en Engels is mijn moedertaal. Ik spreek goed Nederlands en heb veel ervaring met lesgeven van Engels aan Nederlandse kinderen.  Bij mij kunnen kinderen Engels heel spelenderwijs leren!

Met de Engels methode van National Geographic zorg ik dat de lessen leuk en leerzaam blijven.  Elke les plan ik spelenderwijs met wat afwisseling en herhaling van lesstof.   Uw kind leert om te lezen, schrijven, spreken en luisteren door interessante thema’s.  Woordenschat een zinsopbouw zijn door alles geïntegreerd.

Nieuwsgierig?  Neem contact op om bij een proefles te komen kijken.  Laat aanmelden mag altijd!  Dan wordt het trajectprijs berekend voor de restende lessen.  Lessen vinden plaats in huiselijke sfeer in Arnhem.  

Tijden en prijzen van de groepslessen:

Summer Camp:
Deze zomer geef ik 2x een summer camp voor kinderen in groepen 5-8, waarschijnlijk in het eerste en het laatste week van de zomervakantie.  Heb je interesse?  Neem dan contact op.  Meer informatie volgt binnenkort.

Lessen op woensdagen,  op Middachtensingel 77 in Arnhem:
13.00 uur tot 13.55  – 7-9 jaar oud
14.00 uur tot 14.55  – 5-7 jaar oud
15.00 uur tot 15.55  –  7-9 jaar oud

16.00 uur tot 16.55  –  10-12 jaar oud
kleuters:  Ik wil een nieuwe kleuter groep starten op maandagmiddagen starten.  Interesse?  Laat me weten en als we genoeg aanmeldingen hebben mogen we starten!

sept t/m dec 2020:  €172,50 voor 12 lessen:  2, 9, 16, 23, 30 sept;  7, 14, 28 okt;  4, 11, 18, 25 nov;  2, 9, 16 dec 2020  (inhaal lessen op woensdagen in januari indien nodig)

Er zijn in principe geen lessen tijdens de schoolvakanties.  Maar let op, want deze planning kan  van jouw school verschillen.  Tussentijds instromen mag altijd (trajecten zijn bepaald alleen voor de administratie en mogen iets afwijken naar uw situatie).

Privélessen kosten 35 euro per lesuur, maar ik raad u echt aan om bij een groep aan te sluiten omdat de kinderen meer van genieten en dus ook meer leren.  

Engels leren kinderen Arnhem lichaam
Oefening met Engelse woorden van menselijk lichaam
Engels leren Arnhem koekjes bakken
Tijdens koekjes bakken Engels leren
Engels leren kinderen Arnhem kinderboerderij
Engels leren tijdens bezoek aan kinderboerderij

Interesse? Neem vrijblijvend contact op

Bel of WhatsApp: 06 81 14 50 10 , of vul onderstaand formulier in:

Om definitief aan te melden heb ik het volgende nodig:

Het naam en geboortedatum van uw kind, namen en telefoon nummer(s) ouders (en evt. diegene dat de kinderen brengt en ophaalt), adres en plaats, email address waar u het factuur straks wilt ontvangen.